Bhaktiyoga

© 2008 - 2014 Bhaktiyoga.nl.                                                                                                                                   Powerd by: Ayurveda & yoga Instituut te  Lutjewinkel

Yoga vindt zijn oorsprong in het Oosten en bestaat al duizenden jaren. De wetenschap van de religie wordt het vaak genoemd, het is een systematische en wetenschappelijke discipline die leidend is naar de innerlijke waarheid. Yoga zet het bewust worden van lichaam en geest centraal maar richt zich ook op de geestelijke ontwikkeling en ervaring in de vorm van meditatie.  Het pad van yoga kun je beoefenen om de conditie te behouden of leven in het licht van een yogastijl.

Om yoga te beoefenen wordt geen lenigheid gevraagd wel discipline. Ook heb je niet veel nodig om yoga te beoefenen. Toch is een yogamat waarop je de asana’s kunt uit uitvoeren, prettig. Een yoga mat biedt comfort, hygiëne en fysieke ondersteuning.


Het Centrum voor yoga en meditatie

Al ruim twintig jaar houden wij ons bezig met yoga. Wekelijks geven we yogalessen in Het Centrum te Lutjewinkel. De lessen worden gegeven door Sander van der Kruk, die zijn opleiding heeft gehad bij Henk Plaatsman. In Het Centrum worden tevens workshops, bijeenkomsten waaronder lezingen en informatie verstrekking wordt gegeven.

Onze organisatie heeft diverse kanalen om een goede bijdrage aan het verbeteren van de wereld, te leveren. Via onze website Fascinerend wordt alle yoga, meditatie en Ayurveda informatie die wij door eigen ervaring hebben opgedaan, doorgegeven.  De website Yogini is onze verkoopafdeling waar u producten vindt op gebied van yoga, meditatie en Ayurveda, deze producten zijn samen met onze medewerkers met veel zorg en inzet in ons programma opgenomen.  Onze klanten zorgen voor dat laatste stukje input wat nodig is om verder over onze eigen horizon heen te kijken en hebben verrassende inzichten die wij op onze beurt verder ontdekken en ontwikkelen.


Yoga voor zelfonderzoek en zelfcoaching

Yoga vermindert stress, pijn en bevordert de ademhaling, lenigheid en de doorstroming van het bloed. De asana’s versterken onze kracht en versoepelen onze spieren.  Om yoga te beoefenen kan er gebruik worden gemaakt van de yogamat en andere yoga hulpmiddelen.

Yoga verrijkt je leven

Enkele voordelen van het gebruikt van een yogamat:


* Comfort


* Hygiëne


* Spiritueel

* Fysieke ondersteuning

Voor de juiste yogamat:


Yogini.nl

Yogamat

Onze kennis willen wij graag met u delen. De organisatie heeft diverse kanalen waar u informatie over diverse specifieke producten kunt vinden. Ons bedrijf is innovatief, flexibel en alert op nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast houden wij stevig vast aan onze idealen. De producten die wij verkopen hebben wij met overtuiging ingekocht.

Yoga voor innerlijke rust

OVER ONS

  ‘EENWORDING’

Is de yoga van het hart.

Bhakti yoga

Het pad van devotie.

Bhakti yoga

De weg van de overgave.

Bhakti yoga

Liefhebben zonder voorwaarden.

Bhakti yoga

Binnen de Hindoeïstische lering is Bhakti-yoga de eenpuntige werkelijke zoektocht naar God. Omdat het Boeddhisme geen God kent wordt het daar omschreven als de werkelijke zoektocht naar de Boeddha-natuur. Het is gebaseerd op Liefde voor God, onafhankelijk van het Godsbeeld.

Bhakti yoga en Hindoeïsme

 Deze yogamat is een klassieke sticky yogamat voor algemeen mild gebruik.

Yogamat Asana

Een sterke yogamat die aan te bevelen is voor intensief gebruik.

Yogamat Asthanga

Deze yogamat is een natuur product en biedt stabiliteit en ondersteuning.

Yogamat Kurk